Setman@seznam.cz

Můj E-mail. Prosím, používat s rozmyslem.

Pár tipů pro komunikaci se mnou, které se vyplatí dodržovat, pokud se chcete dočkat odpovědi.

Používejte odstavce. Nechápu, kolik lidí je schopno napsat jednolitý text zvící 2 stránek. Naštěstí, rychle jsem se naučil, že pokud se dotyčný neobtěžuje odstavci, nemá jeho výtvor cenu číst. Je to takový rychlý indikátor, který mě snad ještě nikdy nezklamal.

Nějaká ta chybka se stane (sám nepíšu zrovna excelentně), ale pokud je text jenom přehlídka hrubek, přestávám číst.

Přemíra interpunkce. Otázku končíme jedním otazníkem. Pokud chceme větu zdůraznit, stačí jeden vykřičník. Pokud máte potřebu natláskat za větu 6 otazníků, tak máte vážný problém.

Nepište mi jenom proto, aby jste mi něco oznámili. Maily stylu: „jo, to je dobrej clanek, ale je to ve skutecnosti takhle a takhle, vlastne tak jak to delam ja“. Kritiku chci, ale pokud nemáte zájem o dialog a chcete pouze zatleskat a ocenit, tak nemám zájem.

Neodepisuji hned. Může se stát, že na odpověď budete čekat i 2 týdny. Neznamená to, že na vás kašlu, ale že se mi nechce odpovídat nebo si odpověď promýšlím.

Pokud vám odepíšu, stojí mě to čas a úsilí. To nejmenší, co můžete udělat na oplátku vy, je odepsat mi zpátky a poděkovat. Nechápu, kolik lidí toho není schopno.

8 thoughts on “Setman@seznam.cz

  1. Horus píše:

    Ja som pracoval so sestrou Bastet. Adaptácia prebiehala klasicky. Obetoval som červené pivo, jedlogranátové jablká, občas sladkosť. V starých textoch som našiel adorácie. Kúpil som kvet jasmín, a okrem kadidla som používal jasmínovú vôňu.
    Adorácie som poprekladal a prebásnil. Vytvoril som si vlastný invokačný text, kde počnúc adoráciami stupňujem napätie, až sa nakoniec identifikujem s volanou silou. Je to akoby ťa obalila niečo ako ked ťa niekto zahalí celého pod plášť. Naraz sa mi zmenilo vnímanie a hadia sila mi vystrelila tak silne, ze som mal pocit, že sa vznášam trochu nad zemou. Vnímanie som mal tochu zakalené.Operáciu som robil v zime. takú silu som nečakal, pretože som sa tesne predtým zaoberal myšlienkami útokov voči mojej osobe a vplyvu na moj život. život sa mi odvtedy zmenil.
    Začal som pracovať so straými egregormi, študovať mytológiu, prispôsobovať straré rituály tak , aby sa dali použiť v dnešných časoch. Samozrejme som obdržal mnohé poznatky, pri evokatívnej praxi, ale rovnako som skúšal experimenty pomocou médíí.Výsledky samozrejme skvelé, len pokial je osoba volanej entite nesympatická , tak sa stalo že kamarát sa bojí,ked je bytosť primne, lebo mu povedala, že mu zaživa vytrhne srdce z hrude. Tomu skutočne verím, pretože pri jednom probléme mi bytosť pomohla tak že odtrhla ruky nohy aj hlavu 4 útočníkom. Nesmierne sa pritom rehotal. Netreba si domyslieť čo sa stalo s útočníkmi ktorým roztrhal éterické telo. Ja somnerobil nč, iba som drkotal modlitby….
    Egyptské egregory sú dosť teritoriálne, nechal som zhotoviť sochy, pálim denne sviečky, občas si vypýtajú nejaké mäso, alebo prípravu jedla. Dosť som mal problém ked si ma skúšali a čekovali. Ale to je zrejmé, že čim silnejšia bytosť tým ťažšie si ťa preveruje. To je hodne nepríjemné..Energetická bilancia je viacmenej vyrovnaná, ale nie vždy splnia o čo ich žiadam. Ochrana je celkom dobrá. V praxi som si to vyskúšal na partii skinheadov, kde som zručal tri slová a bolo po probléme zavládlo ticho a nik sa ani nepohol. Pokial komunikujem s inými entitami, tak niektoré rýchlo prchajú preč, lebo nie všetky sa znášajú. to so objavil, že naseba akoby žiarlia. Dodávam, že sa nejedná o pakt, žiadne posmrtné splácanie, je tam niečo, ako puto sympatie či lásky.
    Pokiaľ poznáš ľudí s podobnou praxou uvítam kontakt, prípadne výmenu skúeností. Ďakujem a ostávam s pozdravom
    A.

    • Lucifer píše:

      Ďakujem za odpoveď. Zaujímalo by ma či vieš niečo o likantropoch, prípadne, či máš s nimi osobnú skúsenosť.

      • Horus píše:

        Aohj,
        Neviem presne či lykantropy sú vlkodladci, ale ak áno ,tak mám osobnú skúsenosť. Niesom si však istý ,či nemyslíš ghúlou, čo sa živia ostatkami. Niečo viem a niečo som sa dozvedel, prax ma k tomu dohnala. Pokial by som nemal tú skúsenosť , zrejme by som to považoval za výmysel.ALE VLKODLACI SÚ EXISTUJÚ. je to na hlbšiu debatu…

  2. Lucifer píše:

    Čau napíš my o tom prosím ta všetko, ako si sa k tomu dostal,aké si mal zážitky, poprípade ako ich vyvolať.(ps:vlkolakov,upírov, a napíš mi aj o iných bytostiach s ktorými máš skúsenosť ďakujem. Lu

  3. Lucifer píše:

    Napíš mi o tom všetko o vlko. aj o ghuloch , a píš my na gmail. Lu

  4. Alois Faust píše:

    Zdravím.Vím že to všechno co jste psal o Evokacích byla pravda.Věřím vám

Napsat komentář